IT

Recall ger kostnadseffektivt support till IT-personalen i viktiga uppdrag som återställning av affärskritisk information och lagring av ständigt växande data och ger dem verktyg att säkerställa en juridiskt försvarsbar informationshantering.

DATA BACKUPLÖSNINGAR

Våra datahanteringstjänster sträcker sig från lagring, vare sig det gäller off-site förvaring eller molntjänster, till spårbarhet och revision via RFID-koder och säker rotation av backupband.

ECM-LÖSNINGAR

ECM-programvara (Enterprise content management) som drivs av OnBase® tillhandahåller säkra webbaserade lösningar och kan integreras i alla arbetsflöden för att fånga upp, förvara, hantera och distribuera information. 

RECALL CommandIG

Vår automatiserade lösning Recall CommandIG möjliggör reducering eller borttagning av inaktuell, oviktig eller oönskad information som inte längre behövs eller måste tas bort på grund av lagar och föreskrifter.

KATASTROFÅTERSTÄLLNING AV DATA

Recalls data backuplösningar tillhandahåller en affärskontinuitetsplan i flera faser för att hjälpa företag att återhämta sig efter potentiella katastrofer– både fysiska och digitala– med minimal störning.

Recall Folder

RESURSER

Recall Case Study

KUNDCASE

Teknikföretag Tar Dokumentlagring Offline

Read how one technology company realized full-service physical document storage within a highly secure system.

Lär dig mer
Recall Case Study

KUNDCASE

Recall Utarbetar En Dataskyddsstrategi För Global Förlagsverksamhet

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lär dig mer
Recall Video

VIDEON

EFFEKTIV INFORMATIONSHANTERING

Recall ger dig fullständig kontroll över din information med ett integrerat synsätt på säker hantering av fysiska och digitala tillgångar.

Se videoen

FÅ UPPDATERINGAR FRÅN RECALL

VILL DU HA MER INFORMATION?

Eller ring +46 8 55 10 2000