ÅTERSTÄLLNING
OCH KONVERTERING

Konsolidera och flytta äldre 
band till ert nuvarande arkivsystem

Dataåterställning är ofta dyrt och besvärligt. Många av de traditionella lösningar som erbjuds internt eller via andra leverantörer, innebär att företagen måste upprätthålla hanteringen av den tidigare program- och hårdvaran för att få tillgång till de äldre databanden. Dessutom kräver det tid från era IT-resurser att hålla de äldre systemen tillgängliga, så att ert företag kan svara på juridiskt kravställda förfrågningar.

Den kostnadseffektiva lösningen – som ger er snabb och säker access till er viktiga information oavsett tidigare media eller format – står Recall för. Med hjälp av vår avancerade teknik kan ni eliminera kostnaden för hanteringen av tidigare arkivsystem samtidigt som ni erbjuds snabb och tidsenlig informationsleverans vid rättsliga bevisanskaffningsförfrågningar.

  • I våra databandstjänster ingår att vi indexerar era befintliga äldre band, liksom dataåterställning på er begäran.
  • I vår konvertering av media, format och data ingår konsolidering och flytt av informationen som lagrats i ett brett spektrum av medier till ditt nuvarande arkivsystem. Vi kan även flytta din information sparad på databand till molntjänster.

Här är några av de vanligaste backup-lösningarna som vi stödjer: arcserve (tidigare CA), Veritas Backup Exec (tidigare Symantec), Veritas NetBackup (tidigare Symantec), EMC NetWorker (tidigare Legato), IBM Tivoli Tape Manager (TSM), HP Data Protector, Commvault Simpana med flera.

Företag ställs ofta inför utmanande tidsramar där information måste identifieras och behandlas snabbt för att tillmötesgå affärsmässiga eller juridiska krav. Att replikera systemet där informationen ursprungligen skapades är en kostsam och komplicerad uppgift. Recalls tjänster hjälper er att på ett smidigt sätt få tillgång till äldre information genom att använda ert nuvarande arkivsystem. Vår teknik gör det även möjligt för er att reducera juridiska och ekonomiska risker, och se till att er företagsinformation finns lättillgänglig många år framöver.


Resources

Resources

Recall Case Study

KUNDCASE

Recall Utarbetar En Dataskyddsstrategi För Global Förlagsverksamhet

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lär dig mer

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Required

Förnamn
*
Efternamn
*
E-postadress
*
Telefonnummer
Företag
*