DATAÅTERSTÄLLNING
 

Snabb och korrekt hantering av all er information på band

Mer än en tredjedel av alla stora företag kommer att få uppleva en informationskris på grund av att man inte har värdesatt eller hanterat sin verksamhetsinformation på rätt.1 Recall kan hjälpa ert företag att undvika en sådan situation.

Våra dataåterställningstjänster erbjuder följande fördelar:

  • Granska informationen som finns sparad på era lagrade databand och identifiera vad ni behöver spara på ett lätt och smidigt sätt.
  • Snabbare och mer kostnadseffektiv tillgång till data vid compliance, utredningar och tvister jämfört med manuella sökningar och äldre system.
  • Identifiera informationen som behöver flyttas och konsolideras från äldre system till ert nuvarande arkiv.
  • Eliminera kostnader kopplade till hantering av äldre hårdvaror och programvaror.
  • Flytta information från äldre databand till molntjänster.
Vi erbjuder även lösningar för indexering och hantering av databand. Vår kundportal gör det enkelt för användare att bläddra igenom och söka efter data samt ta säkerhetskopior av index och databaser.

Främsta fördelarna med våra dataåterställningstjänster

​Recall erbjuder kundanpassade lösningar för lagring och indexering av databand samt återställning och återskapande av band och dess data. Ni kan känna er trygga med att er företagsdata levereras på ett säkert sätt från era lokaler till Recalls arkivanläggning. Vårt säkra förvaringsvalv är utrustat med de mest avancerade system när det kommer till passerkontroll, branddetektering och släckning samt klimatreglering. 

Vi erbjuder servicenivåavtal för hantering av minimum tio band om dagen.

Källa

1Gartner, ”2013 Strategic Road Map for Enterprise Information Management”, 27 februari 2014, http://www.gartner.com/newsroom/id/2672515 (besökt 10 februari 2016).

RESOURCES

Recall Case Study

KUNDCASE

Recall Utarbetar En Dataskyddsstrategi För Global Förlagsverksamhet

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lär dig mer