CLOUD-TO-CLOUD BACKUPLÖSNING

ER MOLNTJÄNST BEHÖVER OCKSÅ EN BACKUP SKYDDA ERT FÖRETAG MOT OFÖRUTSEDD DATAFÖRLUST

I och med att allt fler företag flyttar kärnprogram och data till molnbaserade lösningar, ställs de inför nya utmaningar när det kommer till att skydda informationen. Recalls backuplösning Cloud-to-Cloud säkerställer att företag kan kontrollera och få tillgång till samt behålla ägarskapet för data som de anförtror till tredje parts SaaS-leverantörer.

Recall erbjuder allt-i-ett-tjänsten Cloud to Cloud (C2C) för arkivering, sökning och återställning av företagsdata som lagrats på de populäraste onlinetjänsterna; Microsoft Office 365, Google Apps och Salesforce. Det är alltid bäst att ha en andra säkerhetskopia av er data. Även om SaaS-leverantörer har starka återställningsprogram kan de inte alltid skydda er från oförutsedd dataförlust. C2C gör det möjligt för er att rädda förlorad data orsakat av användarmisstag, samtidigt som det uppfyller verksamhetens behov och regelverk.

C2C skyddar er affärskritiska data som lagrats i tredjeparts molntjänster, även i situationer orsakade av fel i programvara eller katastrofer.

Automatisk data backup

C2C underlättar ditt arbete genom automatisk säkerhetskopiering upp till tre gånger om dagen, inklusive e-post- och kalenderprogrammet från Microsoft Office 365. Administratörer kan genomföra en backup när som helst.

Hackers och virus kan orsaka stor förödelse för er företagsinformation lagrad i molnet. Med C2C får ni en andra kopia som skyddas med robusta säkerhetskontroller som 256-bitars kryptering. C2C uppfyller efterfrågade krav i SOC 2 Type II-, HIPAA- och Safe Harbour.

Utöver att skydda er data från hackers och virus, skyddar C2C mot den mänskliga faktorn. Oavsett om det handlar om anställda som oavsiktligt råkar radera e-postmeddelanden och skriva över viktiga kalkylblad eller tidigare anställda som är så pass missnöjda att de stjäl dokument, skyddar C2C ert system och er information.

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Required

Förnamn
*
Efternamn
*
E-postadress
*
Telefonnummer
Företag
*