BACKUP OCH
DATASKYDDSTJÄNSTER

Hur snabbt kan er verksamhet återgå till normal drift efter en dataförlust?
Vi kan inte förhindra katastrofer, men vi kan hjälpa er att undvika driftsavbrott

Bränder. Översvämningar. Jordbävningar. Föreställ er vad en katastrof, naturlig eller skapad av människan, för att inte nämna stöld och sabotage, kan leda till för er verksamhet.

Driftstopp som resulterar från någon av dessa olyckor är inte ett alternativ. Ert mål är sedan att uppnå en så snabb återhämtningstid som möjligt. För att begränsa driftsavbrott efter en katastrof, arbetar våra återställningsexperter tillsammans med er för att utveckla och testa en kontinuitetsplan. Vi förser ert företag med medel för att kunna fortsätta sin dagliga verksamhet även när något oförutsett inträffar, från dataförlust till att informationen är helt återställd.

Vår backuplösning säkerställer kontinuitet i affärerna

Nyckeln till framgång är att automatiskt och på ett säkert sätt säkerhetskopiera all affärsinformation, från skrivbordet och laptops, servrar, smartphones och andra mobila enheter. Recalls flexibla och effektiva lösning fungerar lokalt med vår anordning för katastrofåterställning och i molnet för att ge bästa skydd av era system och data.

Informationen lagras automatiskt i backupanordningen som installerats på era anläggningar. Därifrån överförs informationen automatiskt till vår externa katastrofåterställning. Efter en katastrof fungerar anordningen som ett nav för att återställa allt från enskilda dokument till filer och program. Ännu viktigare, vår säkra och tillförlitliga teknik möjliggör även hantering av bandbredd genom att schemalägga externa dataöverföringar, vilket inte medför någon risk för osparade backuper.

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Required

Förnamn
*
Efternamn
*
E-postadress
*
Telefonnummer
Företag
*