MINDRE FÖRETAG:
HITTA ER PERFEKTA MOLNTJÄNST

De flesta mindre företag använder åtminstone någon typ av backup för att undvika dataförlust orsakad av en oförutsedd händelse som en katastrofsituation. Få skyddar dock sina företag från driftstopp, något som kan vara ännu mer förödande.

Driftstopp innebär tiden det tar att återställa er data och era system till normal verksamhet efter en brand, storm eller annan form av oförutsedd händelse som kan leda till ett avbrott. Vår kontinuitetslösning för mindre företag erbjuder en unik backupanordning på plats i kombination med en katastrofåterställande molntjänst. Det är en flexibel lösning som möjliggör återställande av system och hela nätverk på ett ögonblicks varsel — och som håller verksamheten igång även under strömavbrott, dataförlust och katastrofer.

Smidig katastrofåterställning håller verksamheten igång

Vår behovsanpassade backupanordning för mindre företag använder bildbaserad teknik som tar bilder av informationen som lagrats på era datorer och servrar. Denna lösning ger överlägset den bästa backupen jämfört med andra tekniker som databand och hårddiskar. Anordningen kan återställa ett helt system eller enstaka filer och kan till och med ta backup av enskilda datorer.

Vår teknik ger bättre skydd till användarnas datorer och servrar genom att lagra en kopia av all information i den lokala backupanordningen. Därifrån överförs informationen automatiskt till vår säkra och externa molnbaserade servrar. Efter en katastrof fungerar backupanordningen som ett nav för att återställa allt från enskilda dokument till filer och program. Vår säkra och beprövade teknik kan även hantera bandbredd genom schemalagda externa dataöverföringar, vilket inte medför någon risk för osparade backuper.

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Required

Förnamn
*
Efternamn
*
E-postadress
*
Telefonnummer
Företag
*