DATASKYDDSTJÄNSTER
 

DATASKYDD ÄR INTE ETT ALTERNATIV.
DET ÄR EN VERKSAMHETSPRIORITERING.

En effektiv hantering och skydd av den ständigt ökande informationsmängden som företag skapar och lagrar i datacenter, kontor, laptops och mobila enheter kan verka överväldigande.  Med hjälp av Recall har ni full kontroll över er information.

Den genomsnittliga kostnaden för ett verksamhetsavbrott på grund av en katastrof, olyckshändelse, oväder eller ström- och driftstörning kan vara extremt hög.   Vissa företag återhämtar sig aldrig från det.  Det kommer vi att se till att ditt företag gör. 

Recall har över 20 års erfarenhet av databackup, arkivering och återställningstjänster.  Med branschens högsta andel lyckade återställningar (97 %), uppnås er återställningstid och mål genom beprövade kontinuitetsplaner som skyddar ert varumärke, era kunder och er omsättning.

Tillmötesgår era långsiktiga arkiveringsbehov samtidigt som åtkomsten till er affärskritiska information kontrolleras och skyddas från stöld, eldsvåda och andra hot. När det är aktuellt för destruktion kommer era databand att destrueras på ett säkert sätt.

Databand och digitalt media säkerställer och skyddar informationen samtidigt som krav på efterlevnad och elektronisk bevisanskaffning uppfylls. Tidigare band kan konverteras och förflyttas till ditt nuvarande arkivsystem eller till molnet.

Skyddar er information. Våra molnlösningar håller er verksamhet igång, oavsett avbrott.

Recall Folder

RESURSER

Recall Case Study

KUNDCASE

Recall Utarbetar En Dataskyddsstrategi För Global Förlagsverksamhet

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lär dig mer

VILL DU HA MER INFORMATION?

Eller ring +46 8 55 10 2000