KONTAKTA RECALL
I SVERIGE

Recall - med högkvarter i Atlanta, Georgia, USA och med kontor i São Paolo, Brasilien; London, England; Kuala Lumpur, Malaysia och Sydney - har stigit fram som den ledande globala leverantören av informationshanteringstjänster.

Land

REGIONALT HUVUDKONTOR

Recall Corporation
Strandbergsgatan 61
Box 30245
10425 Stockholm

+46 8 55 10 2000

GLOBALT HUVUDKONTOR

Recall Corporation
One Recall Center
180 Technology Parkway
Norcross, GA 30092 | USA

+1.770.776.1000

KUNDTJÄNST

E-post - kundservice.sverige@recall.com
Telefon - +46 8 55 10 2030

Kundformulär (endast på svenska)

Om du redan är kund och vill beställa en uppsättning kartonger, eller uppdatera din kontaktinformation/behörig personal för ditt kundkonto använder du formulären nedan.

Du kan också registrera dig för ReQuest Web som ger dig full kontroll över dina arkiv. Via ReQuest Web kan du även beställa hämtning och förpackningsmaterial.

Ladda ner lämpligt formulär och fyll i det. Skicka sedan tillbaka det till kundtjänst på e-postadress: kundservice.sverige@recall.com

IOm du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. +46 (0)8 55 10 2030

1)  Behörighet ReQuest® Web-ID - Ansökningsblankett till ReQuest WEB, där ni kan göra återsökningar och beställa emballage via nätet.Globalt huvudkontor

2)  Ny kontaktperson - Används för att uppdatera kontaktuppgifter för ny kontaktperson.

3)  Hämtning - Det enklaste sättet att beställa hämtning är via ReQuest Web, men om det inte är möjligt kan du använda detta formulär i stället.

4)  Emballage - Det enklaste sättet att beställa arkivmaterial i form av kartonger etc. är via ReQuest Web men om detta inte är möjligt kan du använda detta formulär istället.

5)  Återsökning - Vanligtvis sker återsökningar via ReQuest WEB, men har ni inte den möjligheten så kan ni använda denna blankett för att beställa återsökningar.


LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Required

Förnamn
*
Efternamn
*
E-postadress
*
Telefonnummer
Företag
*
*
Postnummer
Kommentarer
I am aware of and agree with Recall's privacy policy
*